Hopp til hovedinnhold

Prevensjon

 

Navigasjonssti

Hjem / Tjenester / Svangerskap / Prevensjon

Har du nettopp født og vil starte med prevensjon?

Alle kvinner bør få gjennomført en gynekologisk undersøkelse ca 6 uker etter fødsel. Her vil man få mulighet til samtale, gynekologisk undersøkelse inkludert evt celleprøve (hvis nødvendig) og innvendig ultralyd for å utelukke rester. Vi tilbyr samtidig samtale om prevensjon eller innsetting av spiral hvis ønskelig.  Det finnes et stort utvalg av prevensjonsmidler, og vi hjelper deg med å finne ut av hva som kan passe best for deg.

Hos oss kan du velge mellom 3 helt forskjellige kobberspiraler for å finne den som passer deg best. Vår gynekolog er godkjent for å sette inn kobberspiral GyneFix og kobberspiral Ballerine. 

Vi har også hormonspiraler Mirena, Kyleena og Jaydess å velge mellom.

Det er behov for prevensjon under amming i barseltid. Velger du bort prevensjon er det en risiko for å bli gravid igjen, selv kort tid etter fødselen. Husk at eggløsningen kommer før menstruasjonen og det er ikke sikkert du merker så mye til eggløsningen. 

Bestill time

Ring oss på tlf 45 37 57 27

Send oss kontaktskjema med tidspunktet som passer best eller bruk "TIMEBESTILLING" i menyen.
Husk å informere om hvorfor du ønsker time hos oss. Jo mer vi vet om deg, jo bedre kan vi tilpasse undersøkelse og behandling.

 

Priser

Rutinekontroll etter fødsel ("post-partum kontroll")
1300,- kr

For å bestille en tjeneste fyll ut dette skjemaet eller "TIMEBESTILLING" i menyen.: